Himalaya Kristalzout Granulaat Fijngemalen

Nieuw

Himalaya Kristal Zout Granulaat Fijngemalen, roze 0,5-0,7 mm inhoud 400 gram. Nu van €2,90 voor €2,40. Nog meer KORTING, 5 stuks (2 kg) VOOR € 10,00 euro.

Ongeraffineerd, natuurzuiver en super gezond met alle 84 essentiële mineralen in één oerzout!. 

Himalayazout is de zuiverste vorm van Himalayazout die je kunt vinden. Zorgvuldig met de hand geselecteerd voor de hoogste kwaliteit in kleur, helderheid en zuiverheid.

Himalayazout heeft diverse krachtige, genezende eigenschappen die internationaal worden onderschreven door artsen, diëtisten en onderzoekers.

De positieve eigenschappen zijn niet op twee handen te tellen:

 • regulering van de hydratatie in het lichaam,
 • vergrote opnamecapaciteiten van voedingselementen in het darmkanaal,
 • bevordering van de gezondheid van het vaatstelsel,
 • versterking van de botten... 

Kortom: een rijke bron aan mineralen met verschillende handige toepassingen!

Bezorgkosten Nederland € 6,95,
België en Duitsland € 9,95.
Bij bestellingen boven de € 75; euro GRATIS verzending!

Meer details

€ 2,48

-€ 0,50

€ 2,98

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
5 € 1,58 Tot € 4,50

Meer informatie

BodyRevitaliser Himalaya Crystal Zout

Kristalzout uit het Himalaya gebergte, ongeraffineerd en natuurzuiver. Verrijkt het lichaam met 84 mineralen en sporenelementen.

Wat is het?

Himalaya-zout is een term voor haliet, dat gewoonlijk steenzout wordt genoemd, uit Pakistan. Sinds het ontstaan is dit zout gerijpt onder intense tektonische druk. Deze creëerde een omgeving waarin het zout totaal niet werd blootgesteld aan gifstoffen en onzuiverheden. De unieke cellulaire structuur van Himalaya-zout maakt het mogelijk vibratie-energie op te slaan. Zijn mineralen bestaan in colloïdale vorm, wat betekent dat zij klein genoeg zijn om gemakkelijk door onze cellen te worden opgenomen.

Himalayazout heeft diverse krachtige, genezende eigenschappen die internationaal worden onderschreven door artsen, diëtisten en onderzoekers. 

De positieve eigenschappen zijn niet op twee handen te tellen. 

De lange lijst met gezondheidsvoordelen van het gebruik van natuurlijk Himalaya-zout omvat:

 • Bevat 84 verschillende mineralen en sporenelementen. Het wordt helemaal opgenomen door ons lichaam, als enige zoutsoort
 • Het is een pure, ongeraffineerde, zongedroogde zout en is een ideaal alternatief voor keukenzout
 • Regeling van de hoeveelheid water in het lichaam voor het juiste functioneren,
 • Zorgt voor een uitstekende gezondheid in verband met de bloedsuikerspiegel,
 • Bevordering van de aanmaak van cellulaire hydro-elektrische energie,
 • Het is rijk aan ijzer en magnesium,
 • Gunstige werking bij overgangsklachten en ouderdomsverschijnselen en helpt versterking van de botten
 • Regulering van de hydratatie in het lichaam, is harmoniserend en vitaliserend
 • Vergrote opnamecapaciteiten van voedingselementen in het darmkanaal, 
 • Stimuleert en verbetert de stofwisseling en is Ontslakend, Ontgiftend en Zuiverend
 • Bevordering van de gezondheid van het vaatstelsel, het ondersteunt en versterkt het afweersysteem 
 • Ondersteuning van de bloedsomloop en van een gezonde ademhalingsfunctie
 • Vermindert de behoefte aan overmatige zoete en vette voeding, evenals naar tabak, alcohol en koffie
 • Geschikt voor mensen na een vegetarisch, veganistisch of raw food dieet
 • Bevordert het fysiologisch evenwicht ( homeostase)
 • Bevordering van een stabiele pH-balans in de cellen, met inbegrip van de hersenen, en herstelt de PH-waarde van de huid bij uitwendig gebruik
 • Verlaging van het voorkomen van holteproblemen, en bevordering van de algehele gezondheid van de holten,
 • Vermindering van krampen en natuurlijke bevordering van gezonde slaappatronen, schept een gezond libido,
 • Bevordert de gezondheid van nier en galblaas, in vergelijking met algemeen chemisch behandeld zout.
 • Is geschikt voor gebruik in een stoombad, zout bad of de sauna
 • ... 

Kortom: een rijke bron aan mineralen met verschillende handige toepassingen!

Samenstelling bodyRevitaliser Himalaya-bad-/kristal-/zoutbrokken:

Element                                                                          Percentage

Natriumchloride                                                                 97,5%

Zwavel                                                                               1,2%

Calcium                                                                              0,4%

Kalium                                                                            0,035%

Het zuiverste Himalayazout op aarde

BodyRevitaliser Himalayazout is de zuiverste vorm van Himalayazout die je kunt vinden. Zorgvuldig met de hand geselecteerd voor de hoogste kwaliteit in kleur, helderheid en zuiverheid. 

Het zout wordt gewonnen in de Salt Range Hills in het noordelijke deel van Pakistan, op een afstand van ongeveer 300 kilometer van de Himalaya. De ontginning wordt gedaan door de PMDC Salt Mines Corp.: het enige bedrijf in het gebied dat bevoegd is om het zout te delven, ISO 9001- & HACCP-gecertificeerd.

Waarom zout?

Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit water en zout. Zout is onmisbaar voor het lichaam. Geen gedachte, geen emotie, geen activiteit zonder zout. Maar zout werkt alleen als het goed door het lichaam wordt opgenomen. Gewoon keukenzout is een chemische stof (natriumchloride) die het lichaam belast.

Hierdoor kunnen we, hoe zout we ook eten, een tekort hebben aan zout. Alternatieven als zeezout en steenzout kunnen tegenwoordig helaas niet vrij zijn van vervuilingen. Himalayazout is volkomen natuurzuiver. Het heeft al zijn oorspronkelijke elementen behouden en wat minstens zo belangrijk is: Himalayazout is volledig opneembaar.

Niet elk zout is even gezond. Zo bestaat keukenzout alleen uit de elementen natrium en chloor (natriumchloride) en is er een antiklontermiddel aan toegevoegd (magnesiumcarbonaat) en soms jodium.

Waarom Himalayazout?

Himalayazout is opneembaar zout. Het bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen. De bouwstenen van het leven zijn in het oerzout bewaard gebleven. Zij bevinden zich in
het kristal. In zulke kleine deeltjes (colloidaal) dat ze optimaal door de lichaamscellen worden opgenomen. Het samenspel van water, zout en
mineralen vormt de basis van onze gezondheid. Himalayazout is met zijn rijkdom aan elementen een elixer dat door de natuur zelf is samengesteld. De unieke cellulaire structuur van Himalaya-zout maakt het mogelijk vibratie-energie op te slaan. Zijn mineralen bestaan in colloïdale vorm, wat betekent dat zij klein genoeg zijn om gemakkelijk door onze cellen te worden opgenomen. De effecten op het lichaam zijn dat het afweersysteem wordt versterkt, het fysiologisch evenwicht (homeostase) bevordert, de stofwisseling stimuleert, het lichaam zuivert en ontslakt en het vitaliseert en harmoniseert. Tevens vermindert het de behoefte aan overmatig zoete, zoute en vette voeding evenals de hang naar tabak, alcohol en koffie. Mensen met een zoutarm dieet kunnen Himalayazout in dosering gebruiken die de arts voorschrijft ter vervanging van ander zout.

Himalaya-kristalzout: de voordelen voor de gezondheid

"Je kunt elke misselijkheid, elke ziekte en elke kwaal terugvoeren op een mineralentekort." Dr. Linus Pauling, tweevoudig Nobelprijswinnaar

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat Himalaya-zout veel genezende eigenschappen heeft. Het gebruik wordt nu internationaal onderschreven door cardiologen, neurologen, diëtisten en onderzoekers.

BodyRevitaliser Himalaya-kristal-, steen- & badzout…

…is de zuiverste vorm van Himalaya-zout die Je kunt vinden. Ongeveer 250 miljoen jaar geleden door de natuur gemaakt in een periode met een oorspronkelijk ongeschonden milieu. Zorgvuldig met de hand geselecteerd voor de hoogste kwaliteit in kleur, helderheid en zuiverheid. De bron van ons Himalaya-zout is een ontginning die uitgevoerd wordt door de PMDC Salt Mines Corp., die een gewetensvolle betrokkenheid heeft bij gezonde kwaliteit en de planeet. Het is in het Salt Range gebied in Pakistan het enige bevoegde bedrijf met ISO 9001- & HACCP-certificatie.

De samenstelling van het zout voldoet aan de Codex Alimentarius-richtlijnen. Het zout verkeert in zijn natuurlijke staat, is pH-neutraal tot matig alkalisch (pH 7,2), is vrij van verwerkingschemicaliën en conserveringsadditieven en gecertificeerd organisch. Het bevat alle natuurlijke mineralen, is zeer mild van smaak en wordt verpakt in Duitsland, waar het voortdurend wordt gecontroleerd door het Bioanalytische instituut in Hamburg- Duitsland.

Toepassingen

Himalayazout kent vele therapeutische, cosmetische en culinaire toepassingen.

Therapeutisch. Himalayazout kan inwendig worden gebruikt als drinkkuur en bevordert als voedingssupplement de gezondheid. Himalayazout kan uitwendig als bad of kompres gebruikt worden bij huidproblemen, pijn en stress. Himalayazout lampen ioniseren en zuiveren de lucht binnenshuis. Belangrijk: raadpleeg bij lichamelijke klachten ook altijd uw huisarts.

Cosmetisch. Himalayazout wordt gebruikt voor de verzorging en reiniging van huid en gebit en vormt de basis van diverse crèmes, peelings en maskers. Himalayazout is een natuurproduct dat niet op dieren wordt getest.

Culinair. Himalayazout is een uitstekende smaakmaker en een vervanging van keukenzout.

TabiatBioshop geeft op geen enkele manier medisch advies, bij gezondheidsklachten raadpleeg uw arts. Veel informatie over Himalayazout is te vinden op Internet.

Hoe kunnen we Himalayazout gebruiken?

Koken

Natuurlijk kunnen we de zoutwater-oplossing die we om te drinken hebben gemaakt, ook gebruiken bij het koken, bijvoorbeeld voor een Japanse misosoep. Hierdoor wordt ons eten verrijkt met mineralen. Zuiver roze Himalaya-kristalzout is tegenwoordig het populairste artikel bij het koken voor fijnproevers. De chef-koks van deze wereld ont- dekken de onvervalste smaak en gezonde voortreffelijkheid van deze natuurlijke kruiderij. Dit oorspronkelijke zout is een van de zuiverste soorten die in de wereld beschikbaar zijn en het bevat alle sporenmineralen en elementen die in Jouw lichaam kunnen worden aangetroffen. Gebruik Himalaya-zout overal waar Je normaal kookzout zou gebruiken. Terwijl ons Himalaya-zout beschikbaar is in een fijne maling, die in een traditionele zoutstrooier kan worden gebruikt, adviseren we het gebruik van korrelig zout met een keramische zoutmolen om de absolute versheid bij elk gebruik te ver- zekeren.

Deze vaste Himalaya-zoutplaten kunnen op een oneindig aantal manieren worden gebruikt. Zij kunnen worden gekoeld in de koelkast of vriezer, bij kamertemperatuur worden gebruikt of verwarmd in de oven tot 480 oe. Door zijn aard en dichtheidseigenschappen, behoudt zout zijn temperatuur gedurende lange tijd. Op elke temperatuur is Himalaya-zoutplaat de ideale schotel voor de presentatie en kruiderij van bijna alles! Veel professionele chef-koks over de hele wereld en de meest exclusieve restaurants gebruiken nu Himalaya-zoutplaten om bijna alle schotels op te dienen, met inbegrip van vlees, fruits de mer, fruit en groenten en ongezouten boter... de lijst is eindeloos!

Verwarm Jouw oven voor op 200 graden en verwarm Jouw Himalaya-zoutplaat. Gebruik deze direct uit de oven om lichte producten, zoals vis, dun gesneden carpaccio van rundvlees of paddenstoelen en groenten dicht te schroeien. De verwarmde zoutplaat zal Jouw producten tegelijkertijd dichtschroeien, koken en verfijnd op smaak brengen. Op kamertemperatuur is het perfect voor het opdienen van sushi en sashami. Naast een unieke en mooie presentatie van Jouw maaltijd, begint de rauwe vis te conserveren zo gauw deze op het zout wordt gelegd. Gekoeld in de koelkast is dit de perfecte opdienschotel voor vruchten en moderne gourmetdesserts die een snufje zout vereisen.

Baden

bodyRevitaliser Himalaya-badzout is een van de belangrijkste herontdekkingen van onze tijd. Al eeuwen lang werden de energie en informatie-inhoud in de vorm van essentiële mineralen, opgesloten binnen deze perfect gevormde kristallen van mineralenrijk zout, door artsen gebruikt voor de behandeling van bijna elke aandoening die bij mens bekend was, en met voortdurend succes.

Opgesloten in de kristallen zitten dezelfde 84 mineralen die in het bloed worden gevonden. In tegenstelling tot het gebruikelijke zout, kan dit gemakkelijk door Jouw lichaam worden geabsorbeerd en gemetaboliseerd. Een Himalaya-zoutbad ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid, zodat deze zich gevoed, zacht en goed in balans voelt. Europeanen hebben lang geloofd in het gunstige effect van Himalaya-zout voor de detoxificatie, neutralisatie van onzuiverheden in de huid, verlichting van pijnlijk spieren en de verruiming van de geest.

Ademhaling

Verbetering van de lucht die Jij inademt en het warme licht voor Jouw comfort. Heb Je ooit opgemerkt hoe fris de lucht aanvoelt na een onweersbui? Vraag Jij Je af waarom Jij zo veel beter ademhaalt in de berglucht of als Je naast een waterval staat? Dit is in een dergelijke omgeving te danken aan de verhouding van de negatieve en positieve ionen.

BodyRevitaliser voorziet Je van de Himalaya-zoutblokken om een hele wand of zelfs een hele kamer te bouwen. Deze blokken hebben een ingebouwde verwarmende LED-ver- lichting. Door een stoomgenerator te installeren, wordt de stoom langs de zoutblokken in de kamer geleid en heb Je een door Himalaya-zout verbeterde wellness-oase. De stoom "draagt" de geïoniseerde zoutkristallen door de lucht en Jij ademt deze buitengewoon nuttige "lucht" in en deze "slaat neer" op Jouw huid. Bovendien bevrijdt deze Je van de voortdurende elektrosmog in Jouw hedendaagse omgeving. Verbeter de kamer met ontspannende meditatieve muziek en Je bent met een perfect gezonde spa thuis uitstekend toegerust om te "ontsnappen" aan de dagelijkse stress!

Drinken

Om het te drinken worden Himalaya-Zoutbrokken opgelost in een fles of kan water. Afhankelijk van de temperatuur van het water, duurt het 12-24 uur tot het water volledig verzadigd is tot de maximumconcentratie van ongeveer 26%. Dit is de toestand waarin het water niet meer zout kan absorberen. Dit wordt een zoutwater-oplossing of sol genoemd.

Het drinken van een zoutwater-oplossing helpt Jouw lichaam te hydrateren zonder dat het zorgt voor een te sterke verdunning: we worden vaak aangemoedigd overvloedige hoeveelheden water te drinken om gehydrateerd te blijven en om "gifstoffen weg te spoelen". Dit kan echter schadelijk zijn voor onze gezondheid. Te veel drinken zorgt voor te veel verdunning. Dit verlaagt in feite ons metabolisme en belast onze lichamen en on- ze cellen, die op een bepaalde concentratie mineralen en elektrolyten zijn aangewezen om goed te kunnen functioneren.

Levenswater: Sol

Een verzadigde oplossing van Himalayazout in water wordt een sol genoemd. Deze sol kan gezien worden als een reconstructie van het oerwater. Eén procent verdunning hiervan is een echt levenswater, net als lichaamsvocht, en volkomen lichaamseigen. Tegenwoordig zijn wij meestal onvoldoende in staat om alle voor onze gezondheid benodigde elementen uit onze voeding te halen. Daarnaast staan wij door milieuvervuiling aan allerlei lichaamsvreemde stoffen bloot. In het uitwisselingsproces tussen de sol en het eigen lichaamsvocht wordt het lichaam op celniveau verrijkt met oorspronkelijke mineralen en sporenelementen. Afvalstoffen worden afgevoerd; de oorspronkelijke balans wordt hersteld.

Een sol maken

Een sol is een verzadigde oplossing van zout in water. Hiertoe kunt u een weckglas vullen met bronwater en zoutkristallen. Na vier uur ontstaat er een verzadigde oplossing en is het klaar voor gebruik. De sol is onbeperkt houdbaar en kan met water bijgevuld worden totdat de kristallen (bijna) opgelost zijn. Onverdunde sol kan gebruikt worden als zuiverende mondspoeling of voor uitwendig gebruik bij verstuikingen, insectenbeten, zwellingen en andere huidsaandoeningen. Onverdunde sol niet gebruiken voor neus- en oogspoeling, dit vanwege irritatie.

Sol-drinkkuur

’s Ochtends op de nuchtere maag een glas met zout drinken. Hiertoe dient u één theelepel van de sol te vermengen met een glas water. Hierbij gaat het niet zozeer om de kwantiteit van de sol, maar wel om de kwaliteit en de regelmaat van de dagelijkse inname. Het lichaam vernieuwt zichzelf namelijk dagelijks. Verder wordt het aanbevolen om gefilterd of mineraalwater te gebruiken.

Sol-inhalering

Toe te passen bij: bronchitis, voorhoofdholte-ontsteking of  verkoudheid. Vul een pan of bak met gekookt water. De verhouding zou minstens 1% zout ofwel 10 gram op één liter water moeten zijn. Een concentratie van meer dan acht procent geeft echter betere resultaten. De concentratie zou geleidelijk opgevoerd moeten worden van één procent tot een grotere concentratie. Zodra het zout in het kokende water is opgelost, kan het hoofd worden afgedekt met een handdoek boven de pan. Buig zover naar voren dat het nog net aangenaam is. Inhaleer de sol tien tot vijftien minuten. Het duurt ongeveer 30 minuten voordat de neus geledigd kan worden.

Sol-neusspoeling

Toe te passen bij: voorhoofdsholteontsteking, chronische verkoudheid, volle neus en infectie van de ademwegen. Vul de netipot met een verhouding van 1% sol op water (10 gram, is ongeveer een klein mespuntje, op één liter afgekoeld gekookt water). Het water dient eerst gekookt te worden en daarna af te koelen tot het lauwwarm is. Houd het hoofd boven de wasbak en breng de netipot in een neusgat in. Houd de mond gesloten en leun rustig met het hoofd naar voren en draai naar één kant. De sol loopt zo het ene neusgat in en het andere weer uit. Herhaal deze procedure met het andere neusgat. De concentratie van 1% sol is gelijk aan de concentratie zout in onze lichaamsvloeistoffen en zal de neus niet irriteren, zoals zeewater dit doet. Bij irritatie minder zout gebruiken.

Sol-oogspoeling

Toe te passen bij: droge of oververmoeide ogen of  ooginfecties. (Indien u make-up op heeft, dient u dit eerst te verwijderen) Vul een klein kopje met een 1% sol-oplossing. Houd het kopje over het oog, zodat de vloeistof niet kan ontsnappen. Leun dan met het hoofd naar achteren en was het oog door met de ogen te knipperen.

Sol-mondspoeling

Toe te passen bij: tandvleespijn, tandvleesbloeding, vieze smaak, blaasjes of aften in de mond. Vul een kopje met een 1% sol-oplossing en spoel de mond hiermee.

Sol-verwen bad

Toe te passen bij: stress, ontslakken, opbouw weerstand, psoriasis, te droge of te vette huid, verkoudheid (niet bij hoge koorts!), slaapstoornissen of gewoon ter ontspanning. Door een sol-bad verdwijnen gifstoffen en zuren uit het lichaam en vindt er een overdracht plaats van de mineralen die in het badwater zijn opgelost. U kunt voor een bad een zak met 1000 gram Himalayazout gebruiken. Deze kunt u bestellen in de webwinkel. Ook is het mogelijk om 1 kg kristalzout op te lossen in water van 37 graden of 250 of 500 ml verzadigde sol in het badwater doen. Ook hier is een minimum concentratie van 1% zout op water benodigd. Tevens kunnen er altijd een paar druppeltjes etherische olie worden toegevoegd voor de geur. Het gebruik van andere toevoegingen als zeep of olie wordt afgeraden.

U kunt het effect van het zoutwaterbad vergroten door rekening te houden met de stand van de maan. Bij volle maan neemt uw lichaam de energie en informatie uit het kristalzout het beste op; bij nieuwe maan zal de ontgifting het sterkst zijn. Een zoutbad is zeer aan te raden na klysmagebruik en/of tijdens een vastenkuur. Het reinigende effect van een 30 minuten durend sol-bad is zelfs gelijk aan dat van drie dagen vasten. Na een bad van ongeveer 20 à 30 minuten spoelt u zich bij voorkeur niet af, maar dept u zachtjes met een handdoek de huid af en laat de huid vervolgens aan de lucht drogen. Neem minstens een half uur om te rusten na het bad.

Sol-voetenbad

Toe te passen bij: voetschimmels, vermoeide voeten of eczeem. Vul een bak met een concentratie van 3% tot 10% sol op water (60 tot 200 gram zout op 2 liter warm water) en laat de voeten 15 à 30 minuten hierin rusten. Dep de voeten zachtjes met een handdoek af en laat de huid vervolgens aan de lucht drogen.

Sol-verband, Uitwendig als kompres.

Maak een doek vochtig met opgelost granulaat en bedek de aangedane huid ermee. Werkt geweldig bij eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen.

Je kunt ook zout in een katoenen zak doen en verwarmen tot maximaal 60° in de oven en dan op de huid doen.

Of in de koelkast en dan als koud kompres. Je kunt de huid ook behandelen, in geval van huidaandoeningen, met een natgemaakte roze brok Himalayazout.

Toe te passen bij: herpes, wratten, insectenbeten en pukkeltjes. De plekken meerdere malen per dag met een wattenstaafje aantippen en minstens een uur laten inwerken. Voor klachten als jicht, artritis en verstuikingen is het ook mogelijk om het sol-verband te combineren met een nat en koud verband erover. Voor artrose en osteoporose is een combinatie met een nat en warm verband aan te raden.

Vermoeidheid  en stress bestrijden.

Maak een peeling met een olie-zoutmengsel.

Dit mengsel verwijdert de gifstoffen uit het lichaam en geeft nieuwe energie. Bovendien wordt de bloedsomloop gestimuleerd. U maakt het mengsel door ca. 50 gr. Zout (3,5 eetlepel), 45 gr olie van macadamianoten( 1 eetlepel) en 5 gram etherische lavendelolie (1/4 theelepel) te mengen. Gebruik een vijzel om de zoutkristallen fijn te maken. Meng het zout en de olie goed. Neem een warme douche voordat u het olie-zoutmengsel opbrengt, zodat de porien goed open staan. Spoel het mengsel na ongeveer een half uur weer af met warm water en dep de huid zachtjes droog met een handdoek.

Wanneer u het zout inneemt is het algemeen geldende advies voor keukenzout van toepassing: gebruik niet meer zout dan nodig. Het lichaam heeft genoeg aan 2 tot 2,5 gram zout per dag. De voedingsraad adviseert om niet meer dan 9 gram zout per dag te gebruiken. Bedenk dat als u zo’n 20 gram zout per dag gebruikt uw nieren 3 tot 4 dagen nodig hebben om deze hoeveelheid te verwerken.

Lijdt u aan hemochromatose ( ijzerstapelingsziekte) gebruik dan voor consumptie bij voorkeur alleen licht getint of kleurloos zout.

Het Himalayazout moet u niet meekoken omdat dan een groot deel van de sporenelementen en mineralen verloren gaan. Breng het zout vlak voor het opdienen op.

Let op:

 • Houd dit product buiten het bereik van kinderen of, beter nog, leer hen hoe ze dit moeten gebruiken.
 • Als het onbedoeld in een te sterke concentratie wordt ingeslikt, drink dan heel veel water, bij voorkeur tot twee liter vers water. Als het sterk verdund is, wordt dit zout zelfs als gezond beschouwd.
 • Als het product in Jouw ogen komt, spoel het dan onmiddellijk uit met water. Als de irritatie blijft bestaan, neem dan zo gauw mogelijk contact op met een arts of verpleegkundige.
 • Bewaar bodyRevitaliser Himalaya-zout en Himalaya-zoutproducten droog en opgesloten in hun goed gesloten zak.
 • Himalayazout is onbeperkt houdbaar. Zout trekt van nature water aan. Bewaar het op een droge plaats

Het zout kent vele therapeutische, cosmetische en culinaire toepassingen. Je moet de werking van het Himalayazout minstens 3 maanden ondergaan voor het  meest optimale resultaat.

TabiatBioshop geeft op geen enkele manier medisch advies, bij gezondheidsklachten raadpleeg uw arts. Veel informatie over Himalayazout is te vinden op Internet.

Recensies

Schrijf uw recensie

Himalaya Kristalzout Granulaat Fijngemalen

Himalaya Kristalzout Granulaat Fijngemalen

Himalaya Kristal Zout Granulaat Fijngemalen, roze 0,5-0,7 mm inhoud 400 gram. Nu van €2,90 voor €2,40. Nog meer KORTING, 5 stuks (2 kg) VOOR € 10,00 euro.

Ongeraffineerd, natuurzuiver en super gezond met alle 84 essentiële mineralen in één oerzout!. 

Himalayazout is de zuiverste vorm van Himalayazout die je kunt vinden. Zorgvuldig met de hand geselecteerd voor de hoogste kwaliteit in kleur, helderheid en zuiverheid.

Himalayazout heeft diverse krachtige, genezende eigenschappen die internationaal worden onderschreven door artsen, diëtisten en onderzoekers.

De positieve eigenschappen zijn niet op twee handen te tellen:

 • regulering van de hydratatie in het lichaam,
 • vergrote opnamecapaciteiten van voedingselementen in het darmkanaal,
 • bevordering van de gezondheid van het vaatstelsel,
 • versterking van de botten... 

Kortom: een rijke bron aan mineralen met verschillende handige toepassingen!

Bezorgkosten Nederland € 6,95,
België en Duitsland € 9,95.
Bij bestellingen boven de € 75; euro GRATIS verzending!

Schrijf uw recensie