KLANTENSERVICE

Tabiat Bioshop wil graag dat u tevreden bent met de aankopen uit de Tabiat Bioshop. Mocht u vragen, opmerkingen of tips hebben, neem dan contact op met het Tabiat Bioshop team.

Dit kunt u doen door het contact formulier in te vullen, door telefonisch contact op te nemen of door uw vraag via Facebook te stellen. Telefonisch zijn we te bereiken op +31(0) 617 48 28 18 van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00.

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Naam ondernemer: Tabiat BioShop

Adres: Ravenhorsthoek 42, 7546EB, Enschede

Telefoonnummer: 06 - 17482818 (Op werkdagen van 0B.30u tot 17.00u)

E-mailadres: info@tabiat.eu of info@tabiat.nl

KvK-nummer: 61584398

Btw-identificatienummer: NL171280672B02

BIC: INGBNL2A

IBAN: NL54 INGB 0006 5809 83

EORI: NL 171280672

RETOURNEREN

Retourneren kan via het retourformulier dat bij ieder origineel pakket is ingesloten.

Het retourformulier kwijtgeraakt of niet ontvangen? Download hier dan het retourformulier. Op dit formulier kunt u aangeven welk(e) artikel (en) u retour wilt sturen. U dient dit formulier bij te sluiten bij het pakket dat u retour stuurt. Vervolgens kunt u de retourartikelen (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres.

Retouradres:

Tabiat Bioshop

Ravenhorsthoek 42,

7546 EB Enschede

VERZENDING

Wanneer u voor 15.00 uur een bestelling plaatst via Tabiat.nl dient u uit te gaan van levering binnen 2 tot 3 werkdagen.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten voor uw bestelling zijn € 5,95 incl BTW. Bij bestellingen boven de €75,00 is de verzending gratis. Verzenkosten voor België en Duitsland rekenen wij €8,95 euro.

KLACHTENPROCEDURE

Heeft u een klacht over één van onze producten of over de wijze van verzending, dan kunt u contact opnemen met info@tabiat.nl of via ons contactformulier. Wij zullen uw klacht uiterst serieus behandelen en wij kunnen overgaan tot terug betaling van het door u aangekochte product. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur.

PRIVACY POLICY

1. Wij houden ons aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

2. Voor het plaatsen een bestelling vragen wij uw naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Uw naam en adresgegevens zullen wij uitsluitend gebruiken voor het verzenden van uw bestelling. Uw e-mailadres en telefoonnummer vragen wij, mocht er iets mis zijn met de bestelling, dan kunnen wij u hierop informeren.

3. Periodiek zenden wij een nieuwsbrief. Wij maken dan gebruik van uw e-mailadres. In de nieuwsbrief vermelden wij duidelijk, doormiddel van een button, hoe u zich hiervoor kan afmelden. Één simpele druk op deze button en u ontvangt geen nieuwsbrieven meer van ons.

4. Wij zullen uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan en bieden uw gegevens ook nooit aan bij een andere instelling.

5. Wij bewaren uw gegevens zorgvuldig en veilig in onze computersystemen.

6. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit onjuistheden in de informatie, het gevolg van handelen en/of beslissingen gebaseerd op de inhoud van deze website of anderzins. Raadpleeg bij twijfel altijd een deskundige (behandelende arts, therapeut, specialist etc.)

7. Wij behouden het recht om onze privacy policy te wijzigen.