Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Dutch Passion

Over Dutc Passion, visie en werk.

Dutch Passion is één van de oudste cannabiszaad banken ter wereld en is daarnaast één van de weinige overgebleven oorspronkelijke zaadbedrijven. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment originele klassieke marihuanavariëteiten, waarvan de meeste zowel beschikbaar zijn als reguliere en als gefeminiseerde zade...

Over Dutc Passion, visie en werk.

Dutch Passion is één van de oudste cannabiszaad banken ter wereld en is daarnaast één van de weinige overgebleven oorspronkelijke zaadbedrijven. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment originele klassieke marihuanavariëteiten, waarvan de meeste zowel beschikbaar zijn als reguliere en als gefeminiseerde zaden.

* Ten eerste verzamelen en kweken we de beste cannabis genetica, om de onafhankelijke cannabiskweker de kans te bieden om zelf marihuana van topkwaliteit te kunnen kweken.    
* Ten tweede streven we er voortdurend naar om voorloper te zijn op het gebied van innovatie.   
* Ten derde bieden wij een klantenservice van hoog niveau.
Onze zadencollectie is nog nooit zo sterk geweest. Omdat wij ons volledig richten op het leveren van zaden van topkwaliteit en een veilige en betrouwbare klantenservice, zijn wij nog steeds de eerste keus zadenleverancier voor vele medicinale marihuanakwekers.

 
Dutch Passion heeft er daarnaast alle vertrouwen in dat medicinale marihuana wereldwijd steeds meer zal worden geaccepteerd als een realistisch alternatief voor traditionele medicijnen als toepassing voor verschillende aandoeningen.

Traditioneel wetenschappelijk bewijs ondersteunt deze gedachte ook en er wordt elk jaar meer en meer onderzoek gedaan naar de medicinale voordelen van marihuana.

Meer

Dutch Passion Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item