Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

ENECTA

Over ENECTA

Wanneer kunt u een cannabisproduct vertrouwen?

ONTMOET HET TEAM

Enecta is een familie van Italiaanse henneptelers, wetenschappers, botanici en opvoeders die allemaal werken rond een eenvoudig doel; geef cannabis het respect om op een eerlijke manier te worden geteeld en verkocht. Geen intense prijsverhogingen voor iets dat de natuur ...

Over ENECTA

Wanneer kunt u een cannabisproduct vertrouwen?

ONTMOET HET TEAM

Enecta is een familie van Italiaanse henneptelers, wetenschappers, botanici en opvoeders die allemaal werken rond een eenvoudig doel; geef cannabis het respect om op een eerlijke manier te worden geteeld en verkocht. Geen intense prijsverhogingen voor iets dat de natuur ons in de eerste plaats heeft geschonken. Je betaalt wat eerlijk is, we besteden tijd aan doen waar we goed in zijn. Cannabisextracten.

HOUD VAN ONZE VELDEN

We gebruiken alleen hennep die in Italië is geteeld. Onze boeren (waaronder een van de bedrijfspartners) gebruiken alleen een specifieke stam van Cannabis Sativa L. die in staat is om de hoogste concentratie CBD op een volledig natuurlijke manier op te leveren. Italië is historisch gezien een plek waar hennep mooi groeit en we doen het op gecertificeerde velden, zonder het gebruik van pesticiden of zware metalen om ons land en onze planten te vergiftigen.Nooit! U bent op zoek naar natuurlijke producten, dus we zorgen ervoor dat alles in het proces zo natuurlijk mogelijk blijft.

WETENSCHAP

In de nabije toekomst voorzien wij een enorme vraag naar natuurlijke geneeskunde. Mensen zijn het zat om voor de gek gehouden en vergiftigd te worden. Cannabis is ons onderzoeksgebied, iedereen in ons wetenschappelijke team is gericht op dit onderzoek voor de medicinale waarde van cannabis. We werken samen met klinische proeven, universitaire onderzoekers en projecten om meer te leren van cannabis en het onontdekte gebruik van cannabisextracten.

ONZE PRODUCT BELOFTE

100% veilige producten, de hoogst haalbare kwaliteit, u krijgt altijd precies wat er op het etiket staat. We gebruiken het volledige spectrum van cannabinoïden en terpenen die we in Cannabis kunnen vinden, en we verpakken het voor u in eenvoudige producten voor uw dagelijks evenwicht.

 

 

Meer

ENECTA  Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items