4x Yaptat Menengiç Cafeïnevrije Koffie

Nieuw

!!!!! Yaptat Menengiç Cafeïnevrije Koffie !!!!!

Overheerlijke Cafeïnevrije Yaptat Menengiç Koffie. Nu per stuk van €4,99 voor €3,99 of 4 pakken VOOR €10,00.

Menengic koffie is een cafeïnevrije koffie en de eerste keuze van fijnproevers die van echte koffie houden. Echter, vanwege het aroma zal Menengiç koffie niet elke smaak aanspreken. Hij staat erom bekend verslavend te zijn als hij eenmaal geproefd is. De smaak van Menengiç koffie is zachter en comfortabeler dan Turkse koffie. 

Ingrediënten van Yaptat Menengiç koffie:

 • menengiç (Pistacia Terebinthus oftewel wilde pistache)
 • johannesbroodgom
 • cream

Inhoud: 200gram

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 10,00

 • 1x
 • 4x
 • Gemengd

Meer informatie

Wat is Menengiç-koffie en wat zijn de voordelen ervan?

Menengiç koffie is een speciaal soort koffie die laatste jaren erg populair is geworden. Het is zowel heerlijk als cafeïnevrij en laat een zoete smaak achter in de mond. Deze aspecten komen de persoon ten goede. Het wordt vooral in authentieke cafés en lokale cafés verkocht.

Menengic is de vrucht van een wilde pistacheboom die groeit in de regio Zuidoost-Anatolië. Het wordt ook wel Citlenbik genoemd, het is een familie van wilde struikachtige pindavariëteit. Trouwens, het is ook te zien in Aegean en Centraal Anatolië regio's. Het groeit spontaan op hoge plaatsen. Het is een boom die zijn bladeren afwerpt. De vruchten van deze boom worden verbruikt.

Wat zijn de voordelen van Menengiç Fruit?Citlenbik

Citlenbik seeds Menengiç is goed voor kortademigheid. Het heeft de voorkeur voor mensen die ademhalingsproblemen hebben vanwege het vermogen om adem te halen. Het vergemakkelijkt ook de opening van de luchtwegen. Met de opening van het ademhalingssysteem wordt de borst verzacht en helpt het de hoest te verminderen. Het is vooral handig voor stembanden en opent de luchtwegen. Verzacht de borst. Deze kenmerken zijn zeer goed voor luchtweginfecties. Menengiç is ook erg handig voor de nieren. Het helpt bij het verwijderen van het zand bij de patiënten met zand in hun nieren.

Het verhoogt ook de seksuele kracht. helpen rijke antioxidant en fenolische stoffen van terpentijn inhoud die planten te beschermen tegen kanker en kanker is aangetoond door onderzoekers dat de preventieve werking.

Citlenbik tohumlari

Wat is Menengiç vrucht?

Menengiç vruchten worden gebruikt voor het maken van zoetwaren, koekjes en pasteien. In Gaziantep worden alle gedroogde vruchten verkocht met gebroken kikkererwten en hennepzaden. Dit is een zeer smakelijke snack die ook erg handig is voor het spijsverteringsstelsel. Bovendien wordt de olie van Menengiç gebruikt om Bittim zeep te maken. In sommige regio's wordt Menengiç ook wel Bittim genoemd. Het meest bekende en gebruikte naam in Turkije is de Menengic koffie.

Het wonderbaarlijke Menengiç koffie

Menengiç koffie staat bekend om het hebben van een onmisbare smaak voor zijn drinkers met een heel andere smaak. Het heeft de voorkeur omdat het een soort cafeïnevrije koffie is.

Hoe maak ik Menengiç Koffie?

In tegenstelling tot de Turkse koffie, is het meer heerlijk als het gekookt wordt met melk.Tijdens het toevoegen van koffie en melk, worden suiker en koffie toegevoegd. De koffie die aan de kook wordt gebracht, wordt bij de overloop over de oven genomen. Menengic koffie gegoten in de beker van Turks fruit, gedroogd fruit of koekjes kunnen worden geserveerd.

Voor een persoon een grote kop ingrediënten voor Menengic koffie:

-1 Kopje melk

-2 theelepels koffie

-1 theelepelsuiker

Voor elke portie wordt 1 kopje water of melk in de pot gieten vervolgens 1 theelepel Menengiç koffie is toevoegen. Naar wens kan suiker toegevoegd worden tijdens het koken. In tegenstelling tot de Turkse koffie, wordt de koffie hier 5 minuten gekookt en vervolgens weer gekookt. De gekookte koffie wordt langzaam in de beker gegoten.

Yaptat Menengic Koffie

Menengic (vruchten van terpentijn boom); Het is een boom die ecologisch wordt geteeld in de bergachtige delen van de regio's Middellandse Zee, Zuidoost en Centraal Anatolië. Het maakt deel uit van de natuurlijke vegetatie van Turkije en wordt ook wilde pistache, chitlenbik, cedene of als bıttım genoemd. Vanwege de vitamines B- en E in het fruit, is de menengic koffie een bron van genezing. Het is bekend dat het beschermend is tegen kanker. Menengich-koffie heeft een verlagend effect op cholesterol vanwege het hoge gehalte aan vitamine E. Het heeft ook een preventief kenmerk voor aandoeningen van de bovenste luchtwegen.

Menengic koffie is een cafeïnevrije koffie en de eerste keuze van fijnproevers die van koffie houden. Echter, vanwege het aroma van menengiç koffie spreekt niet elke smaak aan. Hij staat erom bekend verslavend te zijn als hij eenmaal gebruikt is. De smaak van Menengiç koffie is zachter en comfortabeler dan Turkse koffie. 

De menengiç boom heeft heel kleine vruchten. Menengiç koffie wordt geproduceerd uit de vruchten van deze boom. Het is net een pinda-schaal. Deze kleine vruchten worden verzameld, gewassen en in de zon gedroogd. Na het roosteren wordt het gemalen tot een stropig mengsel en deze mengsel wordt gemengd met koffie en andere ingrediënten. Resultaat is een overheerlijke cafeïnevrije Menegic koffie. Er zit geen chemische stof en additief in.

Het is een heel ander soort koffie en heeft een ander aroma. Laat een zoete smaak achter in de mond. Bevat geen cafeïne. 

Het is populair geworden met de reden dat het geen cafeïne bevat. Bevat antioxidant- en fenolverbindingen die beschermen tegen kanker. 

Er zijn geen bekende bijwerkingen of nadelen van Menengiç-koffie vastgesteld.

Voordelen van Menengiç Koffie:

 • Verzacht de borst en is slijmoplossend. Het helpt bij het verminderen van chronische hoest.
 • Goed voor kortademigheid. Reinigt de stembanden, opent de luchtwegen. Het verwijdert de geur van de mond. Voorkomt transpiratie in de voeten.
 • Het bevat onverzadigde vetten en beschermt de cardiovasculaire gezondheid. Het voorkomt hartaanval of beroerte.
 • Helpt cel vernieuwing en een gezonde werking.
 • Regelmatige consumptie is goed voor goede werking van nieren. Het voorkomt steenvorming in de nieren.
 • Verhoogt seksuele potentie door afrodisiacum effect.
 • Reguleert de bloedsuikerspiegel. Brengt het cholesterol in evenwicht.
 • Bewaarders van eet- en eetlustremmers kunnen gemakkelijk consumeren.
 • Vetverbrander vanwege de functie speelt een belangrijke rol bij afvallen.
 • Het helpt om wonden te genezen. En versnellen de genezing van de wonden. 
 • Versnelt de doorbloeding en staat ook bekend als goed voor hart en geest
 • Is goed voor chronisch maagongemak en verlaagd de maagpijn. 
 • Het heeft als functie om de maag te ontspannen en de spijsvertering te vergemakkelijken.
 • Handig voor eczeem.
 • Is rijk aan vitamine B, C en E

Recensies

Schrijf uw recensie

4x Yaptat Menengiç Cafeïnevrije Koffie

4x Yaptat Menengiç Cafeïnevrije Koffie

!!!!! Yaptat Menengiç Cafeïnevrije Koffie !!!!!

Overheerlijke Cafeïnevrije Yaptat Menengiç Koffie. Nu per stuk van €4,99 voor €3,99 of 4 pakken VOOR €10,00.

Menengic koffie is een cafeïnevrije koffie en de eerste keuze van fijnproevers die van echte koffie houden. Echter, vanwege het aroma zal Menengiç koffie niet elke smaak aanspreken. Hij staat erom bekend verslavend te zijn als hij eenmaal geproefd is. De smaak van Menengiç koffie is zachter en comfortabeler dan Turkse koffie. 

Ingrediënten van Yaptat Menengiç koffie:

 • menengiç (Pistacia Terebinthus oftewel wilde pistache)
 • johannesbroodgom
 • cream

Inhoud: 200gram

Schrijf uw recensie