Geen producten
Prijzen zijn incl. btw
Nieuw
U kunt ook van elk koffievariant gemengd bestellen.
Yaptat DIBEK koffie uit Adıyaman, een overheerlijke en onvergetelijke koffie die 100% natuurlijk en HELAL gecertificeerde is. Van €4,99 voor €3,99 p/st. Nu 4 pakken VOOR €10,00 euro
Speciaal Ottomaanse melange is uniek en bestaat uit premium koffie uit Jemen, sahlep, chocolade, pistacia terebinthus, koffiecrème en hazelnoot.
Yaptat Dibek koffie houdt u in de ban met zijn perfecte smaak die nog lang in uw mond blijft hangen en de verrukkelijke geur die een feest voor uw neus is en u uitnodigt om deze drank te drinken.
Het beroemde Dibek koffie uit Adıyaman:
Inhoud: 150 gram
Bezorgkosten Nederland € 5,95, België en Duitsland € 8,95 en Frankrijk €12,95
Bij bestellingen boven de € 75; euro GRATIS verzending!
8 Item Items
Op voorraad
Waarschuwing: Laatste items in voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
4x Yaptat Dibek Koffie met Hazelnoot
U kunt ook van elk koffievariant gemengd bestellen.
Yaptat DIBEK koffie uit Adıyaman, een overheerlijke en onvergetelijke koffie die 100% natuurlijk en HELAL gecertificeerde is. Van €4,99 voor €3,99 p/st. Nu 4 pakken VOOR €10,00 euro
Speciaal Ottomaanse melange is uniek en bestaat uit premium koffie uit Jemen, sahlep, chocolade, pistacia terebinthus, koffiecrème en hazelnoot.
Yaptat Dibek koffie houdt u in de ban met zijn perfecte smaak die nog lang in uw mond blijft hangen en de verrukkelijke geur die een feest voor uw neus is en u uitnodigt om deze drank te drinken.
Het beroemde Dibek koffie uit Adıyaman:
Inhoud: 150 gram
Bezorgkosten Nederland € 5,95, België en Duitsland € 8,95 en Frankrijk €12,95
Bij bestellingen boven de € 75; euro GRATIS verzending!
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleren
Dibek-koffie is geen koffie soort, maar een manier om deze overheerlijke koffie te verkrijgen. Koffie wordt na roosteren handmatig en met liefde voor koffie, gemalen/gestampt in houten Dibek. Door deze tijdrovende en handmatige maalproces op deze manier uit te voeren, krijgt men een premium koffie met een zeer speciale en unieke smaak die men niet zo snel kan vergeten. Dibek Koffie ontleent zijn naam aan deze speciale maalproces.
Wat zijn de voordelen van Dibek Coffee?
Dibek-koffie die elke dag wordt geconsumeerd, biedt een radicale oplossing voor het probleem met de slechte adem. Koffie, de belangrijkste vijand van de ziekte van Parkinson en kanker, beschermt niet alleen de huid maar maakt het ook gemakkelijker om van galstenen af te komen. Dibek-koffie, die een bewezen cholesterolverlagend effect heeft, draagt ook bij aan de spijsvertering na het eten.
Andere voordelen van Yaptat Dibek Koffie:
Ingrediënten van Dibek koffie:
Wat zijn de voordelen van Dibek Koffie?
Het wordt niet aanbevolen om meer dan drie kopjes per dag te consumeren. In deze gevallen kunt u veel water drinken en te veel koffie uit uw lichaam verwijderen. Als uw klachten toenemen, raden wij u aan de dichtstbijzijnde arts te raadplegen.
Calorieën en voedingswaarden voor 1 kopje (15gr) Dibek koffie:
Hoe maak ik Dibek koffie?
Dibek koffie verpakte pakketten bevatten maatlepels. (U kunt ook een theelepel gebruikt of als je niet je verliest. Als men sterkere smaak wil hebben dan kan men dosering verhogen.) Met behulp van deze lepel kunt u koffie melange toevoegen aan uw koffiepot of uw koffiemachine.
U kunt de hoeveelheid koffie aanpassen aan het aantal personen, de grootte van de kop en de smaak.
Turkse koffie wordt op vele manieren gezet. Hieronder geven wij u een voorbeeld:
Stap 1
U heeft zeer fijn gemalen koffie nodig, die u bij ons kunt bestellen. (U vindt een maatschepje in de verpakking.) Als de maling namelijk niet fijn genoeg is, krijgt u geen dikke laag donker schuim.
Stap 2
Giet zoveel afgemeten demitasses (espresso-maat kopjes) water in de cezve als u kopjes koffie wilt. Een cezve is een soort pannetje gemaakt van messing of koper met een lange steel dat hier speciaal voor gebruikt wordt. Voeg per demitasse 20 gram of 1 lepel gemalen koffie toe en suiker naar smaak.
Stap 3
Roer het mengsel op een laag pitje door totdat een dikke schuimlaag ontstaat. Deze schuimlaag verdeelt u alvast over de kopjes. Breng de rest opnieuw langzaam aan de kook en verdeel dit vervolgens ook over de kopjes. Let wel goed op dat u de koffie niet laat koken, dan wordt deze namelijk bitter.
Stap 4
Bij de koffie serveert u een klein glas water. Hiervan drinkt u voordat u de koffie drinkt, om zo de smaak beter tot zijn recht te laten komen. De koffiedrab (drab is bitter van smaak) laat u in het kopje zitten.
Leuk om te weten:
Waarzeggers in Turkije draaien het kopje met de drab er nog in om en zetten het vervolgens op zijn kop. Degene voor wie het wordt voorspeld moet de (opgedroogde) drab met een vinger aanraken en iets wensen. De waarzeg(g)st(er) spreekt dan de wens uit: “Dat het lot u mogen brengen wat u nodig heeft”, en doet een voorspelling…..
Al zin gekregen in zo’n unieke koffie ervaring? Neem dan snel contact met ons op om uw bestelling te plaatsen!