Aanbieding! Dalan d'Olive Cadeauset Bekijk groter

Dalan d'Olive Cadeau Set

Nieuw

Dalan d'Olive Cadeuaset (Repair Care Shampoo 400 ml + Repair Care Conditioner 200 ml), nu €5,00 combinatie korting, van €14,90 voor €9,90.

Dalan d'Olive cadeau set bestaat uit 400 ml Olijfolie Repair Care Shampoo en 200 ml Repair Care Conditioner. Siliconen, Parabenen, Sulfaat (SLES) en PEG vrij.

De producten zijn dermatologische getest en bevatten vitamine E en anti-oxidanten die de huid zacht en soepel maken. De extra hydraterende eigenschappen beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf en geven het een natuurlijke glans.

Inhoud: 600 ml (Shampoo 400 ml + Conditioner 200 ml)

Bezorgkosten Nederland i.p.v. €6,95, nu € 5,95

België en Duitsland i.p.v. €9,95 nu € 8,95

Bij bestellingen boven de €75; euro GRATIS verzending!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 9,90

-€ 5,00

€ 14,90

Datasheet

Eigenschappen Bevat GEEN Siliconen

Meer informatie

Dalan d'Olive Cadeuaset (Repair Cre Shampoo 400 ml + Repair Care Conditioner 200 ml).Dalan Voordeelverpakking Shampoo en Conditioner

Sinds 1941 100% pure olijfolie zeep producent DALAN presenteert nieuwe serie voor een ultieme haarverzorging met voedende eigenschappen van olijfolie uit de kust van Egeïsche zee.

Dalan d'Olive cadeau set bestaat uit 400 ml olijfolie shampoo en 200 ml conditioner. De producten zijn dermatologische getest en bevatten vitamine E en anti-oxidanten die de huid zacht en soepel maken. De extra hydraterende eigenschappen beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf en geven het een natuurlijke glans.

Dalan d'Olive Shampoo (400ml) €7.00
Dalan d'Olive Shampoo op basis van 100% olijfolie en tarweproteïne, reinigt, versterkt en herstelt beschadigd haar van wortel tot in de punt. Na 14 dagen gebruik een zichtbaar resultaat. Voor alle haartypes en dermatologisch getest. Zowel voor hem als haar.

De voordelen vanDalan d'Olive Shampoo:Dalan Repair Care Shampoo

 • reinigt, versterkt en herstelt beschadigd haar
 • uw haren worden zachter, soepeler en krijgen glans en gezondheid terug
 • geeft bescherming tegen gespleten haarpunten
 • herstelt vochtbalans in uw haren
 • geeft extra volume aan slap en futloos haar
 • voor hem als voor haar en voor alle haartypes
 • Dermatologisch getest en goedgekeurd.
 • Siliconen, Parabenen, Sulfaat (SLES) en PEG vrij

Dalan d'Olive Conditioner (200ml) €6,00

Dalan d'Olive Conditioner is een natuurlijk product op basis van 100% olijfolie en tarweproteïne. Het voedt en versterkt beschadigd haar en geeft uw haar een natuurlijke glans. Al na 2 weken zichtbaar resultaat. Zowel voor hem en haar. Dermatologisch getest en goedgekeurd.Dalan Repair Care Conditioner

De voordelen van d'Olive Conditioner:

 • d'Olive Conditioner herstelt, verstevigd en geeft bescherming aan beschadigd haar
 • Geeft langdurig bescherming aan gekleurd haar
 • Uw haren worden zachter en krijgen glans en gezondheid terug
 • Geeft bescherming tegen gespleten haarpunten
 • Herstelt vochtbalans in uw haren
 • Voor hem als voor haar
 • Dermatologisch getest en goedgekeurd.
 • Siliconen, Parabenen en PEG vrij

Wat is PEG?

PEG is een gesynthetiseerd ingrediënt dat in cosmetica word toegepast als emulgator. In reinigingsproducten zit het vooral omdat het als geen ander vet, vuil en water aan elkaar bindt zodat alles met water moeiteloos kan worden weggespoeld. Alhoewel PEG een synthetisch product is heeft het toch vaak een natuurlijke olie als basis.

Wat zijn parabenen?

Parabenen zijn synthetische conserveermiddelen, die vooral tegen schimmels, maar ook tegen bacteriën werken. Het zijn stoffen die worden toegepast in onder andere cosmetica, medicijnen, levensmiddelen en huishoudelijke artikelen als schoonmaakmiddel en lijm.

Over SLS en SLES

Wist u dat 99,5 % van de vloeibare zepen geen echte zepen zijn?

Het zijn cocktails van synthetische detergenten welke op lang termijn vele nadelige schadelijke gevolgen hebben op het lichaam. Dit wordt wereldwijd ontkend omwille van de miljarden opbrengst voor grote multinationals.

Sodium Lauryl (Laureth) Sulfaat (SLS) is op het moment het belangrijkste  schuimende middel van de westerse beschaving. SLS vind je in shampoos, badgels, autowasmiddelen, afwasmiddel, stukken zeep, wasmiddel, etc. Het is een natmakend en verspreidend middel, emulgeermiddel, ontvettend middel en schuimversterker.

Het vergroot ook het doorlating vermogen van de huid met ongeveer 100 keer en wordt gebruikt in lotions om de opname van microvoedingsstoffen door de huid te vergroten. En daar zit een groot gevaar!!


10 redenen om SLS en SLES vrije producten te gebruiken:

1. Het wordt gebruikt in tandpasta om het te laten schuimen, en ook om de pasta bij elkaar te houden als het uit de machine komt. Helaas verergert het ook irritatie aan het tandvlees. Een verslag van de Universiteit van Oslo (Noorwegen) laat zien dat bij mensen die een ziekte aan het tandvlees hadden de symptomen 40 keer sneller verdwenen wanneer er tandpasta zonder SLS gebruikt werd.

2. Het kan haaruitval verergeren, en huid- en hoofdhuidirritatie stimuleren bij mensen met en gevoelige huid. Het kan ook schade aan de huid en het haar veroorzaken, waaronder barsten of ontsteken. SLS staat bekend om de irritatie aan de huid en wordt gebruikt in tests van lotion. Eerst wordt de huid geïrriteerd met SLS – daarna wordt de verzachtende werking van de lotion erop getest.

3. Door zijn lage moleculaire gewicht van 40 (alles onder 75 komt door huid in bloedbaan) dringt deze stof zeer makkelijk het lichaam binnen en wordt het opgeslagen in ogen, hart, hersenen en lever. Deze stof komt op het label meestal als tweede ingrediënt na water, wat aantoont dat het in grote hoeveelheden aanwezig is..

4. Zowel SLS als SLES kunnen potentieel carcinogenen (kankerverwekkende) vormen van nitraten en dioxines door een reactie met de andere ingrediënten. Grote hoeveelheden schadelijke nitraten kunnen het lichaam binnendringen door een enkele keer douchen.

5. SLS kan het immuunsysteem schaden, verwijdering van huidlagen veroorzaken en de huid doen ontsteken. - Journal of the American College of Toxicology; Vol. 2, No. 7, 1983

6. SLS dringt diep door in de huid en de ogen en wordt ook in de hersenen, hart en lever vastgehouden. Een enkele druppel blijft enige dagen in de hersenen en het lichaam. - De dokter is bezorgd: Is uw baby veilig? Bijna alle baby producten bevatten SLS!!! - David L. Kern, New  health and longevity.

7. SLS verandert de proteïnen van oogweefsel - waardoor het de oogontwikkeling permanent aantast. - Dr. Keith Green, PHD, D.Sc., Medical College of Georgia

8. SLS is een mutageen. Het is in staat de genetische informatie in de cellen te veranderen. SLS wordt in onderzoek gebruikt om mutaties in bacteriën te veroorzaken. - Higuchi, Araya and Higuchi, school of medicine, Tohoku University: Sendai 1980 Japan

9. SLS is kankerverwekkend wanneer het in aanraking komt met nitrosaminen. Uit onderzoek is gebleken dat van 209 toxicologisch onderzochte nitrosaminen een groot aantal (85%) carcinogeen bleken. Voor cosmetica zijn voornamelijk N-nitrosodiethanolamine (NDELA) en 2-ethylhexyl 4-(N-nitroso-N-methylamino)benzoaat (NMPABAO) van belang. De aanwezigheid van nitrosaminen in cosmetica is ongewenst gezien hun potentiële gezondheidsrisico`s. - FDA Report 1978

10. Sodium Laureth Sulfaat (SLES), is de alcohol vorm van Sodium Lauryl Sulfaat. Bezorgdheid ten aanzien van SLES is vrijwel gelijk aan die van SLS. SLES is iets minder irriterend voor de huid, maar veroorzaakt meer uitdroging en dus een snellere veroudering van de huid.

Tot slot:
Zeep wordt al duizenden jaren gebruikt. Chemische capillair-actieve stoffen (schuimmiddelen) pas sinds minder dan 100 jaar. Je kunt hieruit zelf afleiden wat dus het best beschreven wordt als “natuurlijk”. Met 16 biljoen dollar per jaar op het spel kun je er zeker van zijn dat er een hoop ontkenning zal zijn als het hier om gaat!

Probeer eens onze  100% natuurlijke of SLS- en SLES vrije zepen – Deze zijn GOED voor uw huid. Al gauw merk je dat deze veel milder en beter zijn voor huid en haar.

 

Info http://www.online-zeepwinkel.nl/c-1259894/over-sls-en-sles/

Recensies

Schrijf uw recensie

Dalan d'Olive Cadeau Set

Dalan d'Olive Cadeau Set

Dalan d'Olive Cadeuaset (Repair Care Shampoo 400 ml + Repair Care Conditioner 200 ml), nu €5,00 combinatie korting, van €14,90 voor €9,90.

Dalan d'Olive cadeau set bestaat uit 400 ml Olijfolie Repair Care Shampoo en 200 ml Repair Care Conditioner. Siliconen, Parabenen, Sulfaat (SLES) en PEG vrij.

De producten zijn dermatologische getest en bevatten vitamine E en anti-oxidanten die de huid zacht en soepel maken. De extra hydraterende eigenschappen beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf en geven het een natuurlijke glans.

Inhoud: 600 ml (Shampoo 400 ml + Conditioner 200 ml)

Bezorgkosten Nederland i.p.v. €6,95, nu € 5,95

België en Duitsland i.p.v. €9,95 nu € 8,95

Bij bestellingen boven de €75; euro GRATIS verzending!

Schrijf uw recensie