Het verhaal van Tabiat begon in 2014 na 10 dagen ziekenhuisopname door onbekende oorzaak pijnaanval aan rechterflank van het lichaam. Alle symptomen lijken op nierstenen maar achteraf bleek dat het toch niet zo te zijn.

Na tiental uitgebreide onderzoeken kwamen artsen achter dat mijn nieren bijna tot stilstand waren gekomen en niet in staat waren om hun functies uit te voeren. Met als gevolg dat lichaam zichzelf niet kan ontgiften en geen vocht kwijt kan. Mensen die niersteen aanval of nierbekkenontsteking hebben gehad, begrijpen mij beter. Door deze incident heb ik nog meer respect voor moeders gekregen omdat ze nog ergere pijn hebben tijdens de bevalling.

Langzamerhand werd de situatie in ziekenhuis alleen maar erger. Klachten zoals, zeer hoge bloeddruk, opgezwollen lichaam, vermoeidheid, benauwdheid, hele dag door erg pijnlijke lichaam (delen) en slapeloze nachten eisten hun tol.

Aangezien de situatie verergerde hadden behandelende artsen 2 keuzes, of aan dialyse of risico nemen en met plastabletten vocht uit het lichaam proberen weg te krijgen. Keuze was voor mij niet zo moeilijk en ik koos voor plastabletten i.p.v. hoogstwaarschijnlijk levenslang dialyse.

Na 10 dagen en met 8 tot 10 soorten medicatie mocht ik ziekenhuis verlaten om thuis te herstellen. Tijdens de herstelperiode thuis zag ik een reclamespot van een oliesoort en de beste presentator beweerde dat het goed zou zijn voor allerlei klachten waaronder nierfunctieproblemen. Ik heb meteen kleine fles besteld om te kijken of het bij mij ook zou helpen.

Beste mensen, geloof mij maar, wonder boven wonder wordt de situatie van deze bedlegerig persoon (dus ik Vildan) na 1 week al stukken beter. Ik Eigenaar VILDAN(Vildan) bestelde meteen grotere fles om het langere tijd te kunnen gebruiken. Week na week werd ik steeds beter en ik kon weer (bijna) alles. Grootste verrassing als verbazing had ik na aantal (4) weken bij de nefroloog die mij behandelde. Ik was (bijna) weer als normale gezonde persoon behalve aantal kleine problemen. 8 tot 10 soorten medicatie werd verminderd naar 3 tot 4 soorten (pijnstillers, hoge bloeddruk tabletten en maagbeschermer). Verbazing en nieuwsgierigheid van behandelende nefroloog was duidelijk te merken. Op vraag van wat ik gebruikt heb buiten de medicijnen, heb ik toen nog niets verteld over die wonderbaarlijke olie. Ik was niet 100% overtuigd of het door medicatie of door olie kwam.

Ik blijft naast medicatie ook olie gebruiken en na 4 weken (ik kan die datum nooit vergeten, het was 29 december 2014) verschijn ik weer bij mijn behandelende nefroloog. Toen zij mij zag, kon zij haar verbazing niet verschuilen. Ik was en ik zag totaal anders uit, opgezwollen lichaam was veranderd naar normale lichaam en ik zag er gezond uit. Na controles was er niets meer over van onbekende ziekte en alle bloedwaardes waren als bij een gezonde mens. Ik mocht met alle medicatie stoppen en mijn nefroloog vroeg nadrukkelijk wat ik naast de medicatie heb gebruikt. Toen heb ik haar verteld dat ik vanaf het moment dat ik thuis was, die wonderbaarlijke olie heb gebruikt en nog steeds 2 maal dagelijks innam. Het was, gecertificeerde, koudgeperste en Biologische Zwarte Komijnzaad Olie van ATC Vital uit Duitsland.

Mijn ziekte was voor mij de aanleiding geweest om informatie over deze wonderbaarlijke olie en hoe het mij geholpen heeft via een kleine site beschikbaar te stellen voor mensen die het nodig zouden kunnen hebben.

Na advies van mijn neef hebben wij een webshop begonnen i.p.v. alleen maar informatiesite. Uiteindelijk was mijn bedoeling om deze wonderbaarlijke olie aan iedereen te adviseren en beschikbaar te stellen. En zo zijn wij rond feb-mrt 2015 online gegaan met onze webshop als Tabiat met 3 soorten olie en aantal kleine artikelen.

ProductenWat in 2015 als hobbymatig begonnen webshop, is nu gegroeid tot 150+ soorten producten met hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen van meest bekende merken. Onze assortiment wordt steeds uitgebreid met verschillende hoogwaardige producten tegen aannemelijke prijzen voor Huid- en Haarverzorging.

Ook ons assortiment Natuurlijke en Biologische producten wordt steeds uitgebreid en zijn altijd op zoek naar betaalbare en kwalitatief goede producten die goed zijn voor onze gezondheid en deze gezond te behouden.

Niets gaat boven de gezondheid van een mens.

Dienstverlening, klanttevredenheid, beste service (blijven) geven en kwalitatief beste en gezonde producten tegen aannemelijke prijzen aanbieden, is en blijft ons drijfveer. Wij (ik, mijn vrouw en mijn dochters) streven samen het beste te geven aan onze klanten en onze klanten te behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden.

Neem snel een kijkje in onze webshop en mocht er door u gezochte artikel/product niet in onze assortiment zitten, geef a.u.b. aan ons door via de mail: info@tabiat.nl door en wij gaan ons best doen om het via onze groothandelaren connecties/netwerk te verkrijgen.

!!! Alleen het beste is goed genoeg voor ons !!!