Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

DALAN d`Olive Producten

Dalan d`Olive Producten

Dalan d`Olive producten zijn gemaakt van 100% olijfolie die de huid voedt, Hydrateert en beschermt tegen factoren van buitenaf. Alle Dalan producten zijn dermatologisch getest, Parabenen, Siliconen, Alcohol, SLES vrij.

Dalan d'Olive

De producten van Dalan d'Olive bevatten vitamine E en anti-oxidanten die de huid voedt en ...

Dalan d`Olive Producten

Dalan d`Olive producten zijn gemaakt van 100% olijfolie die de huid voedt, Hydrateert en beschermt tegen factoren van buitenaf. Alle Dalan producten zijn dermatologisch getest, Parabenen, Siliconen, Alcohol, SLES vrij.

Dalan d'Olive

De producten van Dalan d'Olive bevatten vitamine E en anti-oxidanten die de huid voedt en beschermt tegen factoren van buitenaf. Dalan d'Olive producten zijn dermatologisch getest, hydrateren de huid en voegt glans toe aan je haar.

Dalan d`Olijf Olie vloeibare zeep reinigt grondig en verzorgt op natuurlijke wijze uw huid met de voedende eigenschap van olijfolie. Verwen uzelf met de zorg die uw huid verdient en voel de frisheid van olijfgaarden op uw huid met d Olive Olive Oil Liquid Soap. Breng d Olive Hand and Body Cream aan voor maximale voordelen van de hydraterende eigenschappen van olijfolie.

Dalan zeep

Dalan is één van de grootste producenten en uitvoerders van zeep en verzorgingsproducten in Turkije. De extra hydraterende eigenschappen van Dalan maken de huid zacht en soepel. Deze 100 % natuurlijke zeep is er in verschillende geuren.

Dalan d´Olive Hand & Body Cream 250 ml

Dankzij de waardevolle actieve ingrediënten van de Egeïsche olijfolie, voedt Dalan d´Olive Hand & Body Cream je huid en beschermt het tegen invloeden van buitenaf. Met de frisse en rustgevende geur van de olijf, omhult de crème je lichaam en maakt je huid zacht en soepel. Ervaar de aangename warmte van het Egeïsche natuurwonder! Verwen jezelf met een crème waar je je goed bij voelt en dat zonder parabenen en siliconen, zonder SLES en zonder dierproeven.

Toepassing
Doe een crème van hazelnoot in de palm van je hand, verdeel het in beide handen en wrijf vervolgens de gewenste delen van het lichaam in met de crème op de handpalmen. Herhaal dit totdat je hele lichaam is omgeven door de aangename olijfgeur van de crème.

Dalan d'Olive
"En met een vruchtdragende olijftak reinigt de mens zichzelf tot een perfecte gezondheid" (Virgil in de Aeneis) De natuur is de bron van gezondheid en langdurige schoonheid. De genezende en voedende kracht van de olijf is al sinds de oudheid bekend en wordt specifiek gebruikt in de geneeskunde en persoonlijke verzorging. Profiteer van de kennis van 7000 jaar kennis van de positieve eigenschappen van olijfolie. Het is rijk aan vitamine E, wat de huid elastisch maakt en beschermt tegen vrije radicalen. De groenblijvende olijfboom speelt ook een doorslaggevende rol in de mythologie en heeft altijd gestaan ​​voor de vitaliteit, regeneratieve kracht en vitaliteit van de natuur.
Geïnspireerd door deze regenererende eigenschappen van olijfolie, werd het assortiment d´Olive care ontwikkeld. Dankzij de mediterrane olijfolie zijn de d´Olive-producten ontworpen om de huid te hydrateren, te verzorgen en de natuurlijke schoonheid ervan te onderstrepen.
De Dalan d'Olive verzorgingsserie is:
- zonder parabenen
- zonder siliconen
- zonder SLES
- zonder dierproeven
- veganistisch.
Alle producten worden vervaardigd in Izmir, Turkije en voldoen aan alle erkende staatstests. Studies bewijzen de effectiviteit en positieve eigenschappen van de afzonderlijke producten. Ervaar speciale zorg, voel de kracht van de zon en het leven dat in elk product zit. Een must in het dagelijkse verzorgingsritueel.

Meer

DALAN d`Olive Producten Er zijn 27 producten

per pagina
Toont 1 - 15 van de 27 items
Toont 1 - 15 van de 27 items