Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Konjac Sponzen in Hartvorm

Een mini gelaat als lichaamsverzorging voor elke dag!

Gemakkelijke, effectieve, pure en diepe reiniging van het gelaat als lichaam.

Konjac Sponzen staan bekend om de helende eigenschappen en worden al meer dan 1500 jaar gebruikt in Japan. De Konjac spons is een van nature hydraterende alkalische plantenvezel die de zuurtegraad van onzuiverheden ...

Een mini gelaat als lichaamsverzorging voor elke dag!

Gemakkelijke, effectieve, pure en diepe reiniging van het gelaat als lichaam.

Konjac Sponzen staan bekend om de helende eigenschappen en worden al meer dan 1500 jaar gebruikt in Japan. De Konjac spons is een van nature hydraterende alkalische plantenvezel die de zuurtegraad van onzuiverheden en talg van de huid in balans brengt. De Konjac spons is de ideale reiniging en scrub voor de huid en is zeer mild voor de huid.

De Konjac Sponge is een pure verwennerij voor het lichaam, zijn 100% natuurlijk, PH Neutraal en gemaakt met niets anders dan 100% plantaardige plantenwortels/konjacvezels (Konnyaku oftewel de Konjac aardappel, een typisch Aziatische groente) van topkwaliteit. Eenvoudig, effectief en zacht.

Houdt de natuurlijke pH-waarde van de huid in balans en exfolieert de huid op zachte wijze voor een natuurlijke glans.

Zijn ongelooflijk zacht en vriendelijk, het is ideaal voor iedereen, waaronder pasgeboren baby' s! Zal de natuurlijke glans en zachtheid van de huid terugbrengen door het dagelijks te gebruiken.

Meer

Konjac Sponzen in Hartvorm Er zijn geen producten in deze categorie.