Informatie

Yeni ürünler

Kampanyalar

Wax & Jel
 1. Abzehk is de No. 1 Hair Wax Product van Turkse kapper. Betaalbare en een uitstekende Hair Styling Wax met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

  Wax en Gel Soorten

  ABZEHK Aqua Hair Wax soorten:

  Abzehk Hairwax Matte Look 150ml...

 1. Abzehk is de No. 1 Hair Wax Product van Turkse kapper. Betaalbare en een uitstekende Hair Styling Wax met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

  Wax en Gel Soorten

  ABZEHK Aqua Hair Wax soorten:

  Abzehk Hairwax Matte Look 150ml

  Abzehk is de No. 1 Hair Wax Product van Turkse kapper. Betaalbare en een uitstekende Hair Styling Gel met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

  Geeft het haar meer textuur en volumeAbzehk Matte Look

  Houd het product op een droge en koele plaats onder de 25 graden.

  Niet blootstellen aan directe zonlicht

  Vermijd het contact met ogen

  Kan gemakkelijk worden gereinigd met water

  Het is een uitstekende haarstylinggel voor een betaalbare prijs.

  Resultaat
  Hold, textuur en volume.

  Gebruik
  Een kleine hoeveelheid tussen de handpalmen wrijven. Gelijkmatig en grondig door (handdoek) droog haar verdelen en verwerken. Kam het haar vervolgens in de gewenste vorm.

  Actieve bestanddelen

  Paraffine en glycerine. Licht geparfumeerd.

  1. Abzehk Hair Wax Grey Wet Look 150ml

  ProductbeschrijvingAbzehk Wet Look

  Abzehk Hair Wax Black is een stevige wax met een perfecte wet look. Deze haar wax geeft een zeer sterke versteviging in het haar. Het ideale product voor een finish van je kapsel. Een haar wax voor een perfecte look de hele dag door. Abzehk Hair Wax is de meest verkochte wax in Turkije en sinds kort beschikbaar op de Nederlandse markt. Niet zonder reden, perfecte prijs / kwaliteit verhouding! Gebruiksaanwijzing: Verdeel een kleine hoeveelheid op de handen en verdeel het dan in het haar en style je haar zoals gewenst.

  1. Abzehk Hair Wax Green Hard Look 150ml

  Productbeschrijving

  De Abzehk Hair Wax Hard Look White 150ml is een sterke wax, tevens geschikt voor dunner haar. Voorzien van een heerlijk frisse meloen geur. Abzehk Hair Wax is de meest verkochte wax in Turkije en sinds kort beschikbaar op de Nederlandse markt. Niet zonder reden, perfecte prijs / kwaliteit verhouding! Gebruiksaanwijzing: Om het haar te stylen doe je een kleine hoeveelheid op de handen en verdeel je het in het haar.

  1. Abzehk Hair Wax Red Mega Look 150mlAbzehk Mega LKook

  Productbeschrijving

  Abzehk Hair Wax Premium Red Mega Look geeft het haar meer hold, textuur en volume. Deze wax is geschikt voor alle haartypen en bevat een heerlijke frisse geur. Abzehk Hair Wax is de meest verkochte wax in Turkije en sinds kort beschikbaar op de Nederlandse markt. Niet zonder reden, perfecte prijs / kwaliteit verhouding! Gebruiksaanwijzing: Doe een kleine hoeveelheid op je handen en verdeel het door het licht vochtige of droge haar.

  1. Abzehk Ultra StrongAbzehk Hair Wax Red Mega Strong 150ml

  Abzehk Hair Wax Mega Strong Grijs 150ml is een vaste wax en is sterk genoeg voor een perfecte coupe de hele dag door. De wax heeft een heerlijke sinaasappel geur. Abzehk Hair Wax wax is de meest verkochte hairwax in Turkije en sinds kort beschikbaar op de Nederlandse markt. Niet zonder reden, want het is een, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor dit haar product. Gebruiksaanwijzing: Doe een kleine hoeveelheid op je handen en verdeel het door het licht vochtige of droge haar.

  1. Abzehk Hair Wax Blue Ultra Strong 150mlUltra Strong

  Productbeschrijving

  De Abzehk Hair Wax Blue Ultra Strong is een super sterke wax, sterk genoeg voor een perfecte coupe de hele dag. voorzien van een heerlijk frisse geur. Abzehk Hair Wax is de meest verkochte wax in Turkije en sinds kort beschikbaar op de Nederlandse markt. Niet zonder reden, perfecte prijs / kwaliteit verhouding! Gebruiksaanwijzing: Doe een kleine hoeveelheid op je handen en verdeel het door het licht vochtige of droge haar.

  1. Super strog waxAbzehk Hair Wax Grey Super Strong 150ml

  Productbeschrijving

  Abzehk Hair Wax Premium Super Strong 150ml Sterke wax met een frisse geur. Gebruiksaanwijzing: Doe een kleine hoeveelheid op je handen en verdeel het door het licht vochtige of droge haar.

   

   

   

   

Daha fazla

Wax & Jel 8 adet ürün var.

Gösterilen 1 - 8 ile 8 arasındaki öğeler
Gösterilen 1 - 8 ile 8 arasındaki öğeler