Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Dibek Koffie

TURKSE KOFFIE IS KUNST!

Kervansaray Dibek koffie uit Adiyaman in verschillende varianten

Turkse koffie is kunst! De specifieke wijze van voorbereiding en bereiden van deze koffie is door de Turken ontdekt. De Ottomanen, uit het voormalige Ottomaanse rijk, dat nu Turkije is, brachten deze heerlijke geurende specerij naar Istanbul, dat toen nog Co...

TURKSE KOFFIE IS KUNST!

Kervansaray Dibek koffie uit Adiyaman in verschillende varianten

Turkse koffie is kunst! De specifieke wijze van voorbereiding en bereiden van deze koffie is door de Turken ontdekt. De Ottomanen, uit het voormalige Ottomaanse rijk, dat nu Turkije is, brachten deze heerlijke geurende specerij naar Istanbul, dat toen nog Constantinopel heette. Reeds in 1554 werd hier het eerste koffiehuis in de Tahtakale wijk geopend.

Wie er al eens kennis mee gemaakt heeft, vergeet dat nooit meer. Het heerlijke aroma, de perfecte smaak en de stevige schuimlaag staan dan in het geheugen gegrift. In 2013 is Turkse koffie door UNESCO zelfs uitgeroepen tot werelderfgoed.

 Deze koffie wordt gemaakt van heel fijn gemalen koffie die wordt samengesteld uit een hoogwaardige kwaliteit koffiebonen.

 Onze speciale blend bevat naast premium koffie uit Jemen ook nog sahlep, chocolade, mastiekgom, johannesbrood, pistacia terebinthus, crème.

Meer

Dibek Koffie Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items