Informatie

Yeni ürünler

Kampanyalar

Alassala

Waarom Alassala?

AlassalaDe Alassala Biologische Marokkaanse Arganolie is een cosmetisch product met het hoogste niveau in zijn soort door de vele toepassingsmogelijkheden. Geen andere cosmetische product met een dergelijke veelsoortig gebruik is ooit geproduceerd. Wij zorgen er altijd voor dat we de bron van onze Argan Olie uit ethisch verantwoorde en ...

Waarom Alassala?

AlassalaDe Alassala Biologische Marokkaanse Arganolie is een cosmetisch product met het hoogste niveau in zijn soort door de vele toepassingsmogelijkheden. Geen andere cosmetische product met een dergelijke veelsoortig gebruik is ooit geproduceerd. Wij zorgen er altijd voor dat we de bron van onze Argan Olie uit ethisch verantwoorde en duurzame coöperaties betrekken om ervoor te zorgen dat de lokale bevolking en het milieu blijven profiteren van deze opmerkelijke lokale bron.
Wij gebruiken alleen 100% biologische uit Marokko afkomstige Argan Olie, die door lokale vrouwencoöperaties koud is geperst uit ongeroosterde kernel noten. Dit betekent dat bij elke aankoop die u direct bijdraagt aan de bescherming van de Berber stammen en het Argan woud.


Alassala Marokkaanse Natural Beauty producten zijn vrij van additieven of conserveringsmiddelen. 

Daha fazla

Alassala  2 adet ürün var.

Gösterilen 1 - 2 ile 2 arasındaki öğeler
Gösterilen 1 - 2 ile 2 arasındaki öğeler