Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Alassala

Waarom Alassala?Alassala Producten

De Alassala Biologische Marokkaanse Arganolie is een cosmetisch product met het hoogste niveau in zijn soort door de vele toepassingsmogelijkheden. Geen andere cosmetische product met een dergelijke veelsoortig gebruik is ooit geproduceerd. Wij zorgen er altijd voor dat we de bron van onze Argan Olie uit ethisch verantwoorde en ...

Waarom Alassala?Alassala Producten

De Alassala Biologische Marokkaanse Arganolie is een cosmetisch product met het hoogste niveau in zijn soort door de vele toepassingsmogelijkheden. Geen andere cosmetische product met een dergelijke veelsoortig gebruik is ooit geproduceerd. Wij zorgen er altijd voor dat we de bron van onze Argan Olie uit ethisch verantwoorde en duurzame coöperaties betrekken om ervoor te zorgen dat de lokale bevolking en het milieu blijven profiteren van deze opmerkelijke lokale bron.

Wij gebruiken alleen 100% biologische uit Marokko afkomstige Argan Olie, die door lokale vrouwencoöperaties koud is geperst uit ongeroosterde kernel noten. Dit betekent dat bij elke aankoop die u direct bijdraagt aan de bescherming van de Berber stammen en het Argan woud.

Wij hebben ons assortiment ontwikkeld om aan al deze behoeften te voldoen. Ons assortiment is 100% biologisch, ethisch en gezond en past precies bij een luxueuze, betaalbare, ethische en gezonde levensstijl!

Meer

Alassala  Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items