Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

MECITEFENDI Producten

MecitefendiMecitefendi Producten Nederland waaronder Mecitefendi Zwarte Komijnzaad Olie in voordeel fles van 1 liter, Mecitefendi Knoflook Shampoo, Hair Care Mask, Horse Tail als Cafeïne Shampoo voor extra verzorging en speciaal voor lange haren, Anti Aging en Zwarte Komijn Olie crème horen (voorlopig) tot onze assortiment. We zijn druk mee bezig om alle ...

MecitefendiMecitefendi Producten Nederland waaronder Mecitefendi Zwarte Komijnzaad Olie in voordeel fles van 1 liter, Mecitefendi Knoflook Shampoo, Hair Care Mask, Horse Tail als Cafeïne Shampoo voor extra verzorging en speciaal voor lange haren, Anti Aging en Zwarte Komijn Olie crème horen (voorlopig) tot onze assortiment. We zijn druk mee bezig om alle producten van Mecitefendi via onze site www.mecitefendi als via www.tabiat.nl aan te bieden. Zie voor actuele aanbod onze site www.tabiat.nl

MECİTEFENDİ werd begin 1990 in İzmir opgericht voor de productie van plantaardige oliën en water.
Met onze motto “Klanttevredenheid en kwaliteit op eerste plaats” hebben wij onze onderneming gestart en meer dan 20 jaar voorziet onze onderneming producten aan ongeveer 1500 verkooppunten in Turkije als in het buitenland.
Ons bedrijf, dat in het midden van het jaar 2000 de fabriek voor plantaardige cosmeticaproducten opende, heeft nu bijna 400 product assortimenten. 180 daarvan zijn cosmetische producten.
Ons assortiment cosmetica omvat haar- en huidverzorgingsproducten, zepen en eau de colognes.

In het afgelopen jaar zijn Natuurlijke Shampoos en Crèmes ontwikkeld met een grote doorbraak. De 100% natuurlijke haarstyling producten als 100% natuurlijke crèmes o.a. voor luieruitslag, hebben hun maximum bereikt in natuurlijkheid.
Ons bedrijf hecht veel belang aan samenwerking tussen universiteit en industrie.

MECİTEFENDİ is verplaatst naar zijn nieuwe fabriek, die in 2012 werd voltooid. De fabriek is uitgerust met de nieuwste technologie met een oppervlakte van 6000 m2 en wordt geproduceerd op basis van de ISO9001, ISO22000 en ISO22716 (GMP) normen. Plantaardige Cosmetische Producten en Plantaardige Oliën, Water en Thee soorten worden onder twee afzonderlijke eenheden geproduceerd.

Met de nieuwste technologieën kunnen Kwaliteitscontrole en AR&GE Laboratorium, met zijn eigen expertise, analyses, productontwikkeling, kwaliteits- en microbiologische onderzoeken uitvoeren.
Tot op heden, zonder commerciële advertenties, de voorkeur van zo'n groot publiek te hebben, is de beloning van onze motto en van onze principes.

Onze Visie

Realiseren van productie natuurlijke Voedingsmiddelen als Cosmetische producten in de markt waarin we ons bevinden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en de gezondheid van de mens, die voortdurend de voorkeur heeft van de klant.

Onze Missie
Op de binnenlandse en internationale markten, met de ervaring van zijn vakgebied en zijn pionier, meer natuurlijke producten te ontwikkelen en deze aan de klanten te presenteren.

Productie

MECİTEFENDİ productielijn bestaat uit twee afzonderlijke hoofdeenheden.
Plantaardige Cosmetische producten worden geproduceerd in de eerste van deze eenheid, terwijl plantaardige oliën, water, thee in de andere eenheid wordt geproduceerd. Het volledige ontwerp van de eerste hoofdproductielijn is volgens de ISO 9001 en GMP normen ontworpen.

Cosmetische productie-eenheid bestaat uit vijf afzonderlijke gebieden: De grondstofgebied, opslaggebied, productiegebied, verpakkingsgebied, zeepproductiegebied en alcoholhoudende producten productiegebied. Al deze 5 gebieden hebben een epoxycoating, inclusief de vloer en wanden, en de volledige productieapparatuur is verchroomd.

Met andere woorden, wordt de groei van biologische bacteriën onmogelijk gemaakt. Onze medewerkers zijn ervaren in het veld en ontvangen periodiek alle proces- en hygiënetraining. Kortom, MECITEFENDI PLANTAARDIGE COSMETISCHSE PRODUCTEN hebben fouten en productmogelijkheden van slechte kwaliteit geminimaliseerd met regelgevende en preventieve activiteiten.

Het volledige ontwerp van de tweede hoofdproductielijn is volgens de ISO 9001 en ISO 22000 certificering uitgevoerd.

Productie-eenheid bestaat uit Kruidenpasta en thee-productiegebied, productiegebied voor plantaardige olie en aromatische wateren, rijping gebied en verpakkingsgebied. Al deze ruimtes zijn opnieuw bedekt met epoxy en de gehele installatie is verchroomd. Om fouten en slechte kwaliteit in productie te voorkomen, zijn er regelgeving en preventieve activiteiten.

MECİTEFENDİ heeft de mogelijkheid om chemische en microbiologische analyses uit te voeren op zijn eigen gebied, gebruikmakend van alle technologische mogelijkheden van de 21ste eeuw. Elke grondstof en elk eindproduct dat wordt ingenomen, wordt onderworpen aan de nodige fysische, chemische en microbiologische tests. Grondstof wordt alleen geaccepteerd als de testresultaat voldoet aan eisen en kan vervoerd worden richting het magazijngebied. Het uiteindelijke product dat van de andere kant wordt geproduceerd, wordt aan de markt gepresenteerd als u al deze tests met succes hebt doorlopen. Het geproduceerde eindproduct wordt pas op de markt gebracht als de product aan deze tests voldaan heeft.

Laboratorium
Elke grondstof wordt onderworpen aan fysische en chemische analyse in de richting van het analysecertificaat. De grondstoffen die deze tests doorstaan heeft wordt in laboratoriumomgeving een prototype geproduceerd. Prototype wordt nogmaals aan fysische en chemische analyses als aan microbiologische analyses onderworpen.
Als er geen negatieve gegevens in de resultaten staan, wordt de productie gestart. In geval van een ongunstige situatie worden probleemoplossende activiteiten op het product geïnitieerd.

In ons bedrijf in de fysieke en chemische; 

· Geur
· Kleur
· PH
· Viscositeit
· Turbidimetry (Troebelheid)
· Stabiliteit
· Dichtheid
· Zuiverheid (door HPLC) analyse mogelijk.

Bovendien kunnen microbiologische bescherming oftewel houdbaarheidstests worden uitgevoerd.
Tegenwoordig wordt de trend naar cosmetica, vooral natuurlijke cosmetica is op een aangenaam niveau gestegen.

Het Mecitefendi AR-GE-team voert al het werk in deze richting uit in zijn laboratoria die zijn uitgerust met de faciliteiten die door de nieuwste technologie worden geboden.

In elk nieuw project zal het gespecialiseerde team dat "een stap verder gaat" deze unieke producten blijven presenteren aan onze gewaardeerde klanten.

Meer

MECITEFENDI Producten Er zijn 20 producten

per pagina
Toont 1 - 15 van de 20 items
Toont 1 - 15 van de 20 items